Katona szeretnék lenni, csak az a baj hogy színtévesztő vagyok :S! Attól még lehetek katona?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 13:08
1/11 anonim válasza:
Szerintem lehetsz katona csak a lövészetből kimaradsz.
2/11 anonim válasza:
Amikor alkalmasságin voltam nálunk kiszórták a színtévesztőket.
3/11 A kérdező kommentje:
akkor a katonaságon belül mi lehetek? mert ilyen irodai munka pl nemérdekel xD
2010. ápr. 8. 17:22
4/11 anonim válasza:
Felderítő lehetsz színtévesztéssel. Bizonyos árnyalatokat jobban látsz, ezzel jobban kiszúrod az álca mögül az ellenséget.
5/11 A kérdező kommentje:
És te ezt honnan veszed?Mármint hogy felderítő lehetek? Amugy kösszi a válaszokat de még ha tudtok valamit akkor irjátok le! Kösszi;)
2010. ápr. 9. 15:20
6/11 anonim válasza:
Lehetsz. És ez a lövésben sem befolyásol.
7/11 A kérdező kommentje:
Voltak benn nálunk a suliban katonák,de ott az egyik aztmondta nemlehet színtévesztő ember katona :(
2010. jún. 26. 10:18
8/11 anonim válasza:
Szerintem járj utána jobban.Harcoló alakulatnál mondjuk biztos nem lehetsz.De mondjuk támogató dandárnál meg ilyenek??
9/11 A kérdező kommentje:
Hát nincs olyan oldal vagy valami ahova küldenék egy e-mail-t azt válaszolnának a kérdéseimre??
2010. jún. 28. 09:38
10/11 anonim válasza:
Politika, hadsereg, hadvezetés témakörben nem rég ugyanez a kérdés fel volt téve, nézz utána, ott leírtam részletesen.
Rövid válasz: NEM, NEM LEHETSZ.
Egy katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!