Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Aranyerem van és elviselhetetl...

Aranyerem van és elviselhetetlenül fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este kezdett el fájni, este zuhanyzásnál éreztem egy kisebb duzzanatot, de nem fordítottam neki nagy jelentőséget. Utána jobb lett és napközben is egész elviselhető volt, aztán most este kezdett el fájni, csípni, viszketni, brutálisan. Nem bírok ülni, állni, megmozdulni, már szédülök a fájdalomtól. Nincs rá itthon semmi kenőcs (sose volt még ilyen problémám, sose kellett), holnap tudok venni. Addig valami házi praktika? Próbáltam az ülőfürdőt, mozogni, de semmi nem segít rajta. Mellesleg a tudattól is rosszul vagyok, mármint olyan kellemetlen érzés, folyamatosan attól félek, hogy az a hólyag ott kipukkad vagy ilyesmi. Tudom hülyeség. Mit tegyek?
2016. máj. 3. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
orvos
2016. máj. 3. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. máj. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!