Mit csináljak a sok pattanással és annak nyomaival a hátamon?
Figyelt kérdés
Elég régóta ilyen már a hátam, de mostanában még több jelentkezett. Voltam bőrgyógyásznál kétszer is, de nem nagyon érdekelte, felírt egy 5 ezres kütyüt és pá.
A legrosszabb az, hogy ha nem nyúlok hozzá, akkor is megmarad a nyoma :(( próbáltam már arcszeszt, bőrradírt, betadine-t, stb. a tusfürdőket lecseréltem baba szappanra, mert szerintem az sem tesz jót, mosószer és öblítő helyett mosószódát használok, pamutruhákat hordok, odafigyelek a kajára is, pl mogyorót sem szoktam enni, mert attól az arcom is pattanásos lesz, amúgy meg oda nem jön egy se. Szóval már nem tudom, hogy mit tehetnék, de nagyon undorítónak érzem magam :(((
2016. máj. 2. 21:45
1/3 anonim válasza:
Nekem az Isotrexin+Zineryt kombináció vált be, orvos írja fel őket.
2/3 anonim válasza:
Erős napsütésben napozás ideiglenesen (ősz végéig) elég jól leszedi. Természetesen nem leégetésre gondolok, hanem ésszel intenzív barnításra.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon napozhatok, mert nagyon-nagyon fehér a bőröm és azonnal lepirulok, meg minden bajom lesz...
2016. máj. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!