Nagyon izzadós vagyok, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Hamarosan itt a nyár,a meleg és előszeretettel hordok ingeket,de nem merek,mert ha a ruha anyaga közvetlenül hozzáér a hátamhoz pl,akkor egyből leizzadok és átüt az anyagon... Nagyon zavaró. Sportolás közben is egyből leizzadok.. Mit tehetnék? Bőrgyógyászatra menjek?2016. máj. 2. 07:59
1/2 anonim válasza:
Nekem is ez van. Világos ing felejtős. Atlétát nem veszek alá, mert csak melegít és azon is átüt, pedig kövér sem vagyok. Solutio antisudoricát vettem, de azt nem tudom feltenni a hátamra egyedül. Bőrgyógyász nem tudott rá mondani semmit, azt mondta, endokrin oka lehet. Hormonvizsgálat sem talált semmit. Valószínű így halok meg :) vagy idővel elköltözöm olyan helyre, ahol soha nincs 15 foknál több, és viszlát, izzadás, üdv, fehér ingek!
2/2 anonim válasza:
Ezek a mai izzadás gátlók ugye nem olyan nagyon jók. Anyukám ilyen patikai speciális izzadásgátlót használ, mert neki csak az válik be. Lehet, hogy az neked is jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!