Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Álmatlanul hánykolódom napok...

Álmatlanul hánykolódom napok óta, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már végre egy jót aludni, de lefekszem, és egyszerűen alig bírok elaludni, bármit teszek. Most már gyügyteát iszom, hátha éjjelre segíteni fog. Próbáltam vagy egy féltucat módszert, de szinte mind hatástalan! Előtte nagyon jó alvó voltam, de most már érzem, hogy a testemnek is sok ez, hiszen jó, ha 4-5 órát alszom. Fáradt vagyok egész nap, zakatol a szívem, nehéz a fejem és folyton véresek a szemeim.
2010. ápr. 7. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemtom mitől van ez, én kb. két hete fent vagyok hajnal 1-ig is, egyszerűen nem tudok elaludni, de amikor lefekszem sikerül.
2010. ápr. 7. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Történt valami mostanában, ami nyomaszt? Esetleg több dolog?

Nem akarlak megijeszteni, de eléggé a pánikbetegség tüneteit produkálod. Sajnos nekem ez a bajom, és gyógyszereket kell szednem. Nálam is így kezdődött, szívdobogás-érzés, álmatlanság, örökös fáradtság, majd légszomj, halálfélelem - ekkor már orvoshoz kellett mennem, mert iszonyúan ki voltam merülve.

Kívánom, hogy segítsenek a gyógyteák neked, rám már nem voltak hatással. Jobbulást!

2010. ápr. 7. 21:42
 3/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül az álmatlansággal én velem is ez van...alig bírok elaludni nappal meg állandóan mindene felhúzom magam. Szerintem ez az időjárás változás is teheti....
2010. ápr. 7. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Orbánfű tea vagy orbáncfű alkoholos tinktúra jó szorongáscsökkentő, stresszoldó. Alvás előtt altat, napközben pedig kicsit lenyugtat.
2010. ápr. 7. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel telt ez a pár napod, hogy nem alszol?
2010. ápr. 7. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Szorongás és félelem? Az lehet..Nemrég jöttem Anyukáméktól haza a lányommal, akit jelenleg egyedül nevelek, és megint ketten vagyunk, rokonok és barátok nélkül. Amúgy is hajlamos vagyok a befordulásra, de talán az is lehet, hogy folyton attól félek, hogy nehogy történjen velem valami, mert akkor a lányommal mi lesz? Szívbeteg vagyok így is és gyógyszert szedek. A dokim már régebben is mondta, hogy nem ártana, ha elmennék egy szakemberrel beszélgetni, mert túl sok bennem a feszültség. Viszont az nem most volt, hónapokkal ezelőtt.
2010. ápr. 7. 22:59
 7/7 anonim válasza:

én sedatif pc-t szedek, ha az sem elég, akkor mellé egy HOVA-t... nekem bevált

fél órával lefekvés előtt 2 sedatif és egy hova

2010. ápr. 13. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!