Már régebb óta van ez a problémám, a fülzúgás pl évek óta, de időnként előfordul hogy nagyon erős és szédülés is társul hozzá, mint pl mostanában. Hetek óta iszonyú hangosan zúg a fülem de olyan erősen hogy aludni is alig tudok tőle plusz szédülök szinte egész nap, gyengének is érzem magam. Régebben is előfordult ilyen, fülészeten nem találtak semmit, de én már úgy érzem, megőrülök, ha ez így megy tovább, kezdek nagyon kimerülni ettől, nem tudok a tanulásra koncentrálni, folyton fáradt vagyok. A nyaki részen szokott fájni a gerincem, nem tudom, hogy lehet-e ennek köze hozzá... Vvalakinek valami ötlet esetleg? (23\L)
2016. ápr. 29. 06:11
1/6 anonim válasza:
Esetleg magas vérnyomás.
2016. ápr. 29. 07:47
2/6 anonim válasza:
A szédüléses kivizsgálás útja: fül orr gégészet, neurológia, belgyógyászat, ortopédia, szemészet. De ha a gerinced nyaki részével van panaszod akkor ortopédiával kezd mert ez is okozhat szédülést.
2016. ápr. 29. 08:03
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Esetleg konkret ötlete valakinek? Háziorvosnál mar jartam vele, le se sz*rta. Gegesz meg azt mondta hogy ez van, szokjak hozzá (ahhoz azert meg fiatal vagyok.. Es nagyon erősen zúg, nem hozzaszokhato mértékben:( )
2016. máj. 10. 09:45
4/6 anonim válasza:
A fülész infúziós kezelést nem ajánlott fülzúgásra?
2016. máj. 10. 10:55
5/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ő nem talált semmit, esetleg meg lehet próbálni egy infúziós kezelést, de hogy azért még elég fiatal vagyok, és nem feltétlenül a legjobb ötlet..
De én igazából fogalmam sincs, hogy miről szól, mi van az infúzióban, meg ha nem tudják mitől zúg, akkor mégis mit adnának?
2016. máj. 10. 11:27
6/6 anonim válasza:
Magas vérnyomás!! Mondok idegesítőbbet: ingadozó (ugráló) vérnyomás. Ez lehet az első,ami földi halandónak eszébe jut. Nincs otthon vérnyomásmérőd? Mert akkor pár napig naponta többször magadnak merhetned, felirnad, te is látnád, megmutathatod az orvosnak is. Te ugyan fiatal vagy hozzá, de nem kizart. Okozhatja a stressz a vernyomast egyértelműen, de akár.a fulcsengest is. Most két éve elkezdett csengeni a bal fülem. Utobbi időben néha nem cseng. Szinte fura. Voltam egy neurologusnal ( más miatt), csinált egy dopplert, mondta, hogy mit hall, meg felirta, hogy hány hónapja cseng a fulem. Az hogy miért, nem derült ki
De egy Doppler vizsgálatra tényleg elmehetnel! (neurologia). (nyaki erek ultrahangja)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!