Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől zúg a fejem?

Mitől zúg a fejem?

Figyelt kérdés

Máskor is észrevettem már hogy zúg, de hétvége óta jobban, mióta zúgott a bal fülem, de ha befogtam akkor is éreztem, mintha a fejem zúgna.

De az a furcsa hogy napközben nem éreztem csak ha csend volt, de akkor is csak kicsit.A legzavaróbb este volt,alig tudtam tőle elaludni.Nem is azért mert olyan erős volt, hanem inkább megijesztett hogy mi miatt lehet.

Aztán ma mikor felkeltem már nem éreztem egész nap, talán csak néha amikor nagyon rákoncentráltam.

Viszont ma este csináltam a gerinc gyakorlataimat(gerincferdülésem van, minden este szoktam) és észrevettem hogy utána sokkal jobban zúg, nem is a fülem hanem mintha az egész fejem zúgna most és sokkal erősebben, nagyon zavaró.

Lehetséges hogy emiatt hallottam jobban éjszaka? Az esti gyakorlatok miatt?

Nem tudom hogy számít e, de hétvégén vettem észre(máskor is előfordult már hasonló) hogy lehasaltam az ágyra, és hirtelen az egész fejem úgy elkezdett zúgni meg lüktetni hogy fel kellett ülnöm,nagyon rossz volt.Pedig nincsenek vérnyomás problémáim.

Mi okozhatja? Menjek el a fül-orr gégészetre vagy ezzel máshova kell?

2016. ápr. 18. 19:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!