Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez a kórság?

Mi lehet ez a kórság?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 hónapban 3szor ismétlődött meg az alábbi:

éjjel arra kelek, hogy minden végtagom leszakad

a derekam hasogat, majd leszakad

hányok, v. hányiner kerülget

hőhullám - hol jéghideg vízzel locsolom magam, mert ömlik a víz rólam, hol borzongok úgy fázok

lázam nincs,

száraz köhögés

1 nap után elmúlik...

És miért jön vissza állandóan???

2010. ápr. 5. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, érdekes, nem vagy esetleg a klimax korban?
2010. ápr. 5. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem gyenge gondod van. Na mármost. A komoly keringési vagy szívprobléma jele lehet az elnehezedő végtag, de ehhez társulnia kellene fejfájásnak szédülésnek is. Lehet, még a stressz is vagy egyéb súlyos lelki teher. Én mindenképp azonnal orvoshoz fordulnék ezzel. Majd azért írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény.
2010. ápr. 5. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:

annyira nem klimaxolok, h most várom a másodikat 30 éves vok :D

nem elnehezedik a végtagom, hanem úgy fáj mint amikor influenzás vagy és minden olyan influenzaszerű, de nem jár lázzal és 1 nap után múlik

2010. ápr. 5. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Na igen, itt jön be Dr. House kedvenc mondata, hogy mindenki hazudik.

Így mégis hogyan állítsunk fel "diagnózist" kedves kérdező, hogy hiányosak az információk? Vagy szerinted az, hogy éppen várandós vagy, elhanyagolható?:)))

Hanyadik hónapban vagy?

Nagy pocakkal nem ajánlatos háton feküdni, mert elnyomhatja a súly a gerinc mellett futó ereket, ha jól tudom. Nem akarok hülyeséget mondani, de így emlékszem.

Én most vagyok a nyolcadik hétben, de ha hanyatt fekszem, néha így is lüktetni kezd az ágyéki-gerinc rész.Lehet, hogy nem ettől, mindegy:)

A hőhullám-hányás lehet sima terhességi tünet, egyáltalán nem biztos, hogy minden tünet ugyanazon problémához kapcsolódik, lehet hogy kétféle bajod van.

Kardiológián voltál már? Érdemes lenne megemlíteni, a hideg-melegérzet vérnyomással is összefügg (bár éjszaka minek ingadozna..)

Én mindenesetre még mindig a hanyattfekvéses problémára tippelek.

Jobbulást, és írd meg hogy rájöttek-e a dokik, hogy mi volt.

2010. ápr. 6. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!