Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyamatosan korgó morgó...

Folyamatosan korgó morgó has!? (1 hete már HELP

Figyelt kérdés
A kérdés a következő lenne! Kb pontosan 1 hete már folyamatosan korog-mortyog a gyomrom!Orvosnál is voltam. Valami sav csökkentőt írt. Nagyjából csillapodott de megint elkezdte 2-3 napja. Már az alvás is lehetetlen. Mivel eléggé idegesít. Holnap megyek vissza az orvoshoz. De nem tudom veletek előfordult már ilyen? A tüneteim álltalába: folyamatosan korgó-morgó has, azt nem tudom hogy fáj e valahogy nem tudom megkülönböztetni szinte a korgás miatt nem tudom megállapítani. De inkább csak ez zavar. Akár puffadást is érezhetek. Csak sajna még ilyen nem volt velem és tüneteket nem tudom meg állapítani. Remélem holnap az orvos elküld egy ki vizsgálásra. Esetleg mi lehet velem? Mármint komoly dologra számítsak? Reflux? Gyomorfekély? Nyombél? Gyomorhurut? irritális bél szindróma(ibs) ? Ha van köztetek olyan akivel volt már ilyen kérlek írjatok tapasztalatokat! Szinte már ki ráz a hideg attól hogy elképzelem ahogy egy csőt dugnak a torkomba. Nem szeretnék tükrözésre menni.
2016. ápr. 4. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel gyomor-bélhurut. Széntabletta, bolus adstringens és fehérje- és cukormentes diéta.
2016. ápr. 4. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Semmi képpen. Annak hányás is van. De én nem tapasztaltam.

IBS-re tippelek. Mivel csak az írta a korgó-morgó gyomrot. De már nem tudom mit gondoljak. A kezdetbe széklekedés/hasmenéssel járt. De már az rendbe van.

2016. ápr. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!