Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyakran vér jön fel a torkomon...

Gyakran vér jön fel a torkomon és az orromból is, nem tudom mit csináljak. Ötlet?

Figyelt kérdés
15/f ezelőtt semmi problémám nem volt de most valamiért nem is tudom mióta tart de kb féléve gyakran vérzik az orrom orrfújásnál általába csak itthon fújok orrot és szoval van amikor reggelente vér jön fel a torkomon és akkor általába az orromból is nem folyik meg vérzik csak amikor fújom ma reggel nagyon megijedtem mert sokkal több jött mint szokott.Ez előtt kb 2 napja max 3 volt az h ilyen történt szoval nem állando.
2016. márc. 30. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk háziorvoshoz való elmenetelre nem gondoltál még?
2016. márc. 30. 17:57
 2/4 anonim válasza:
Menj el fül-orr-gégészhez, nem kell beutaló.
2016. márc. 30. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Bár előttem már elmondták, tényleg menj orvoshoz, lehetőleg még a héten. Fül-orr-gégészeti rendelésen beutaló és időpont nélkül is fogadnak, ha megmondod, hogy sürgős a probléma.
2016. márc. 30. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégészeten mindenképp fogadnak mivel nem kell beutaló. Mielőbb menj el.
2016. márc. 31. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!