A Crohn betegek nem ehetnek csokit? Mert nekem hányingerem van utána.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 12:22
1/6 anonim válasza:
Ilyen betegséged van vagy csak a net alapján diagnosztizáltad magadnak?
2/6 anonim válasza:
Mértékkel ehetnek, bár fontos a diéta, és igazából nem tesz jót az egészségüknek.
3/6 A kérdező kommentje:
igen ez a betegségem
2010. ápr. 5. 12:20
4/6 anonim válasza:
Crohn beteg vagyok, és nem ehetnek cukros ételeket, csokiból is csak étcsokit. Vajas tésztát, habos sütiket nem lehet enni. Csak könnyű ételeket, de azokból egy nap többször is, keveset.
5/6 A kérdező kommentje:
miért nem ehetnek amúgy cukros dolgokat? mert engem senki se világosított fel h mit lehet enni és mit nem!
2010. ápr. 14. 16:23
6/6 anonim válasza:
mivel magadnak kell kitapasztalnod h mitől vagy rosszul és mitől nem. nincs egy megszabott diéta amit be kell tartani. általában kerülni kell a durva rostokat, zsíros, fűszeres, puffasztó kajákat. aktív időszakban jobban oda kell figyelni, amikor jól vagy, olyankor meg végülis bármit ehetsz, amitől nem vagy rosszul, de azért mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!