Napok óta fáj a fejem. Semmilyen gyógyszertől sem múlik el. Leginkább a tarkómnál és nyakamnál fáj és a homlokomnál. Mi lehet az oka? Mit tudnék még tenni, hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy 3 napja ugróköteleztem és azóta érzem a fájdalmat, ami nem elviselhetetlen, de elég kellemetlen. Fekvéskor a legrosszabb, mert akkor nagyon lüktet a homlokom. Lehet attól, hogy rosszul érkeztem a földre? A gerincembe jó pár éve enyhe meszesedést láttak, ezzel lehet összefüggésben a fájdalom?2016. márc. 21. 12:50
1/5 anonim válasza:
Kiszáradástól is fájhat. Vérnyomásod nem magas?
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egy kicsit magas, (nem vészesen 145/100 körül volt 1 hónapja ) és keveset is iszom. Általában az Algopyrin + Nospa kombótól elszokott múlni, de most ez sem segített.A nyakam meg a tarkóm majd leszakad, alig bírom tartani a fejem. A fájdalom meg inkább tompa, olyan abroncsszerű és a homlokomnál nyom leginkább. Más tünetet nem vettem észre magamon (hányinger, hányás, étvágytalanság, szédülés nincs)
2016. márc. 21. 13:10
3/5 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál a 3 nap alatt egyszer sem, hogy esetleg elmenj orvoshoz? Lehet éppen időszerű lenne, nem?
4/5 anonim válasza:
Ha ezt mind tudod, akkor mégis mi tart vissza, hogy több folyadékot igyál? Mert az javítana az állapotodon. Ha stresszes időszakod van, akkor azt csökkenteni kell. Ha magas vérnyomásra hajlamos vagy, akkor azt a frontok súlyosbítják, akkor még magasabb a vérnyomásod, ami a tüneteket okozhatja. Próbálj tudatosabb lenni és odafigyelni a tested jelzéseire.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretek mindennel az orvoshoz járni. Sokan is vannak nála, sok a köhögős, influenzás beteg, mint írtam nem erősen fáj, csak állandóan érzek egy nyomást. Viszont megkérdeztem egy ismerősömet aki egészségügyben dolgozik és azt tanácsolta, hogy gyógyszerek helyett kenjem be a nyakam izomlazítóval. Nekem Flector gélem volt, bekentem vele jó pár órán keresztül, meg az anatómiai párnám is elég kemény volt, kicseréltem egy sokkal puhább aloe verásra és ha nem is vagyok tökéletesen, de olyan 85%-os vagyok ma. Persze tegnap óta sokkal több vizet is iszom. Most már erre is figyelek rendesen. Szóval a nagy ugrálásban jól beállt a nyakam végül. Köszi mindenkinek a választ!
2016. márc. 22. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!