Mitől fájhat a mellkasom és a lapockám?
Hónapok óta tart ez fájdalom, nem állandó de elég sűrűn jelentkezik. Van mikor úgy érzem a szívem is szúr olyankor a pulzusom nagyon magas. Voltam 4 orvosnál is, de mindegyik mást mondott és egymást "hülyézték". Amikor érzem, hogy szorít, nyom a mellkasom akkor a bal lapockámnál is fáj, szúr mintha kiakarna roppanni de nem bír.
Volt/ van valakinek is hasonló panasza? Neki mit mondtak az orvosok?
Normális válaszokat kérek! :)
Szia nekem is szokott ilyen lenni.
Szorongásnak is vannak ilyen tünetei. Nekem annak mondták mivel hasi ct-n voltam más panasz miatt és ott a tüdőm tiszta volt, semmit nem találtak rajta.
Pláne a szívszúrással, pulzusemelkedéssel együtt. Ugyan ez van velem is.
Szívultrahang is megvolt, 24 órás EKG is, alkalmanként tényleg felment a pulzusom 164ig, de az átlag 98 volt, az teljesen jó.
Állhat a háttérben stressz, szorongás? Ezt csak te tudod. De amennyiben arról van szó, most kell megfogni, mert nagyon széles skálán mozognak a szorongás okozta testi tünetek, neked is jobb, ha nem éled át mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!