Mit tegyek hogy megszabaduljak a bennem levő feszultsegtol, kiengedjem a fájdalmam?
Sajnos én is így vagyok ezzel.
Én sem tudok sírni, de néha van, hogy elzárkózom, és csak az adott dologra koncentrálok, és hagyom magam, hagy irányítson a testem, és sírok. Nem szokott sokáig tartani, általában 1-2 perc, de van, hogy segít.
Más, amit észrevettem, az az volt, hogy letöltöttem ilyen "napló" alkalmazást, és amikor úgy éreztem, hogy nagyon rossz, kiírtam magamból a fájdalmamat. Sosem hittem az ilyesmiben, de sokat segített. Remélem neked is fog.
Szia!
Nekem is sok problémám van ezekkel a dolgokkal. Úgy vettem észre, ezek a feszültségek 3 féle módon távozhatnak. 1 szétverek valamit 2 kibőgöm magamból 3 kinevetem magamból. A szétverek valamit nem javallom azért. Ha nem tudsz sírni az azért lehet mert még magadnak sem vallod be, hogy mi bánt. Mondd ki hangosan érthetően a gondjaidat amikor nincs ott rajtad kívül senki más. Ezzel tudatosul a probléma. Én néha már ezen mondatok fogalmazása közben is bőgtem pár sort. Nekem is nehezen megy a sírás. Az utolsó "módszerhez" annyit fűznék, hogy próbáld azon barátaid társaságát keresni akik mindig felvidítanak. Tölts velük minél több időt.
Ez voltam én. Te biztos más vagy,de nagyon remélem tudtam segíteni. Zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!