Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok a családban...

Miért vagyok a családban feketebárány?

Figyelt kérdés

Én 160cm magas vagyok testvéremnek (aki egyébként egy évvel fiatalabb és lány) a melléig érek a többi családtaggal ugyan így van kivéve apámmal mert neki még odáig se érek. Lehet hogy örökbe fogadtak :S ?

14/F

2010. ápr. 2. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a fiúk később érnek, te majd csak később fogsz megnőni, csak idő kérdése, és nagy leszel, nyugi :)
2010. ápr. 2. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj még nőni fogsz!
2010. ápr. 2. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el mi minden lehet a háttérben, és ha nagyon zavar hogy alacsony vagy menj el orvoshoz is.

De semmi baj az alacsony emberekkel, nekem jobban is tetszenek mint a magasak.

2010. ápr. 2. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogsz még nőni szerintem, öcsém pár évvel volt fiatalabb nálad (én meg 5 évvel vagyok nála idősebb), amikor elkezdett nagyon hirtelen megnőni, és 1 év alatt magasabb lett nálam, én leálltam a növéssel 151cm-nél (nő vagyok, 25 éves, már nem növök), öcsém már 2 fejjel magasabb, mint én, és ő még nőhet. A fiúk inkább hirtelen nyúlnak meg, de arra figyelj, hogy folyamatosan mozogj, öcsémnek sok hátfájásba került a növekedés, úszni küldték, ami segített. Még ne aggódj. :-)
2010. ápr. 2. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Még sokat nőhetsz! Én ismertem egy srácot aki az államig ért még 2 éve, akkor volt kb. 16 éves(172 cm. voltam akkor), most majdnem akkora mint én, kb. 170 lehet 18 évesen, akkor meg nagyábból 160 lehetett vagy még kissebb! Én egyébként most vagyok 24 és az utóbbi nagyábból 1 évben nőttem 4 centit, most vagyok 176! De ha viszonylag alacsonyabb maradsz az attól is lehet hogy magasabb a tesztoszteron(férfi elsődleges hormon) szinted az ösztrogénhez(női nemi hormon ami sokkal kissebb arányban a férfiakban is van) képest! Ilyenkor a szervezet arra törekszik hogy erősebb és sűrűbb csontozatot és izmokat épitsen! Én is sokszor sajnálkozom hogy nem vagyok magas, dehát tökéletesen egészséges és nagyon jó felépitésű csontozatom van, rendkívűl jó vérkeringésem és erős szívem ami miatt a súlyomhoz képest nagy súlyokkal tudok edzeni és tovább bírom mint a magasabbak! Az izomzatom is nagyon jól fejlődik nagyon alacsony testzsírszázalék mellett! Nem véletlen hogy a testépitő bajnokoknak a 95%-a 170 és 178 cm-es magasság között vannak! Szóval nem kell sajnálni:)
2010. ápr. 6. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!