Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért tér vissza a fülzúgásom?...

Miért tér vissza a fülzúgásom? Mit tegyek, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Kb. egy-másfél hónapja fülzúgás gyötör. Nem állandó jelenség,csak hetente 2x-3x fordul elő,de előfordul,hogy olyankor 2 napig egyfolytában. Általában akkor már reggel így ébredek.

Éjjel meg előfordul,hogy felébredek és rettenetesen fáj a fejem egy pontban úgy,hogy nem merek megmozdulni,amíg el nem múlik,de olyankor nem zúg a fülem.

Tegnap voltam fülészeten,ahol azt mondták,hogy légszegény a dobüreg és lehet,hogy attól van.Kaptam 2 orrcseppet.

2010. márc. 31. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Magas vérnyomás és hasonló probléma kizárva?

Én elmennék háziorvoshoz is és rákérdeznék, mert nem csak konkrétan a fül okozhat ilyet.

2010. márc. 31. 12:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Magasvérnyomásom az nincs és nem tudom semmi más prolémáról sem. Kivéve ezt a furcsa éjjeli fejfájást.
2010. márc. 31. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de megkérdezném a körzeti dokit, hogy beutal-e koponya CT-re, nem-e agyi cisztáról van szó. Nagybátyám járt úgy, ahogyan te. Sok szerencsét! Bátorság :)
2010. márc. 31. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!