Ásítás közben minden elcsöndesül, miért? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor ásítunk miért halkul el körülöttünk a világ?
Pl: Nézem a TV-t, ásítok 1-et és nem hallom mit mondanak.
Ugyan ez ha zenét hallgatok. Mikor ásítok minden elcsendesedik és olyan mintha süket lennék:D
Tudom ez több mint valószínű nem csak velem van így, hanem mindenkivel. Foglalkoztat a kérdés, szóval aki tudja az kérem világosítson fel.
Köszönöm.
2010. márc. 31. 00:00
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, én hallok és látok is, miközben ásítok :) Nem lehet, hogy ilyenkor már nagyon fáradt vagy, és pár mp-re kikapcsol az agy is? (ellazulnak az izmok).
2/9 anonim válasza:
Ahogy kinyitod a szád az állkapocs nagyra nyillik és a fülkürtöt összébb nyomja, tehát a hangot arra az időre elzárja.
3/9 anonim válasza:
Nem erről van szó hülyék, hanem hogy amikor ásít, van egy olyan pillanat amikor a fülét "búgatja" vagy valami ilyesmi. Aközben nem hall semmit. De amúgy próbáld ki kérdező, azt a fülbúgatást tudod csinálni ásítás nélkül is, magadtól (én legalábbís tudom).
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a 2. válaszolónál van a megfejtés, legalábbis nekem elég logikusnak tűnik. Akkor csöndesül csak el mikor ásítok pár másodperce, utána visszajön és hallok rendesen úgy mint előtte.
Nem tudom, én nem tudok búgatni ásítás nélkül :D
Lehet bennem van a hiba.
2010. márc. 31. 01:15
5/9 anonim válasza:
Nekem meg egyáltalán nem nyom el semmilyen hangot ha csak kinyitom nagyra.
7/9 anonim válasza:
Nekem is így van, de azért hallom a hangokat, csak tompán. Szerintem a nagy nyomás miatt van, de ez normális. Sok embernek így van, nem hiszem, hogy gond lenne.
8/9 anonim válasza:
ja a fulbugast vhogy ugy probáld meg, h mintha mozgatni akarnád a fuleidet erosen ...és ilyen bizsergö érzés van a fuledbe xD ..naon nagy :D ...de azt olvastam ha soxor csinálod vagy egy hosszabb idö után károsulhat, vagy agyvrézést kapsz ,mert ez eredetileg (gondlom) eldugítod a füledet és a vérnyomást meg minden cucc xD
9/9 anonim válasza:
Nekem csak néha tompul el a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!