Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan legyek beteg?

Hogyan legyek beteg?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretnék iskolába menni, nehéz nap lesz.
2010. márc. 30. 14:09
 1/6 anonim válasza:
100%
egyél egy kis krétát nem lesz túl nagy bajod csak lázas leszel tőle de sztem ez már elég indok hogy ne menj és hogy igazolva is legyen
2010. márc. 30. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszel egész nap attól tök sápadt és beteges fejed lesz, meg még rosszul is lehetsz szóval kamuznod sem kell, viszont hamar gyógyítható :)
2010. márc. 30. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél igazából beteg csak játszd meg. Mondd hogy megy a hasad és járj gyakran wc-re húzd le (gondolom, senki nem fog feletted őrködni, hogy megnézze tényleg a dolgodat végzed-e) Meg állj ilyen összegörnyedve, mintha görcsölne a hasad... ó a hasgörcsről jut eszembe, ha lány vagy mondd hogy megvan, és nagyon fáj. Nekem tényleg szokott annyira görcsölni néha hogy felkelni sem tudok. De ha mindenáron beteg akarsz lenni szerintem egyszerűen a negatív gondolatokkal is irányíthatod a betegségedet. Ha én magam alatt vagyok, egyszerűbben leszek beteg.
2010. márc. 30. 14:23
 4/6 anonim válasza:
a sós kávét,vizet nem ajánlom. nincs sok hatása. csak te érzed hogy fáj és nem rögtön hat hanem úgy másnapra és az íze is nagyon szörnyű. hatásai: hányinger.fejfájás.hasfájás. ennyih. NEM AJÁNLOM! nekem nem vált be és 2 másik barátnőmnek se. :S
2010. ápr. 14. 17:54
 5/6 anonim válasza:
in ugy csináltam hogy ettem 7 db jégkockát és 2 nagykrétányi krétaport, és 3 pohár sós vizet és ezt 30 percen belül kell megtenni egymásután nekem ettöl 39,3-as lázam lett és egy hétig nem kellet suliba menenm
2010. dec. 15. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
egyél lejárt zavatosságú kaját
2011. ápr. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!