Fülmosás házilag hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Egyszer voltam fül orvosnál(10 éve kb) és kimosta a fulem.. na akkor hiper jól éreztem magam xD nem tudom de ugy érzem, szivesen kimosnám ujfenn... de orvoshoz emiatt nem akarok menni, lehet ki is röhögne hogy minek akarom, akkor meg nem tok mit mondani, csk hogy jol esne azért xD Injekciós akármivel belelehet fecskendezni a fulbe vizet? (persze tű nélkul) XD vagy hogy?2010. márc. 28. 18:24
1/4 anonim válasza:
Azt mindenképpen otthon csináld mert baj lehet belőle.Ezt meg olvasd el itt egy orvos válaszol: [link]
2/4 anonim válasza:
Na irni se tudok szóval semmiképpen se csináld otthon :S (első)
3/4 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet Audispray-t. Oldja a fülzsírt, utána egész jó.
4/4 A kérdező kommentje:
áááááá audispray drága és sokan negativ tapasztalatokat éltek át általa... akkor marad a paraffin, bár az olajos cumokat nem igen szeretem:( de ha pl uszodába bemegy a viz a fulbe, akkor enny erovel mé nem lehet kimosni ugy ahogy irtam?:O köszi a válaszokat am
2010. márc. 30. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!