Agyrázkódást kaptam?
Figyelt kérdés
verekedtem ma, és egyszer eltaláltak. de csak tenyérrel, és az arcomat félig fülemet. elég erős ütés volt. most szédülök, enyhe hányingerem van, meg fáj a fejem. és olyan mintha tiszta álmos lennék. mit kéne tennem?2016. jan. 20. 20:10
1/11 anonim válasza:
lehetséges enyhe fokú agyrázkódás, viszonylag kis ütéstől is lehet kapni!
3/11 A kérdező kommentje:
ha elmúlik esetleg holnapra akkor is szükséges?
2016. jan. 20. 21:04
4/11 Salx Narval válasza:
Igen a hányinger és az álmosságérzet mindenképp indokolttá teszi, azonnal el kellett volna menned amikor ezek a tünetek jelentkeztek. Sokan az ütést követő napokban esnek össze amikor már azt hitték elmúlt a dolog, szóval menj reggel dokihoz.
5/11 A kérdező kommentje:
elmentem a háziorvoshoz, azt mondta hogy neurológiai eltérést nem észlelt (pár ilyen alap vizsgálatot végzett) és adott valami homeopátiás gyógyszert ami direkt erre van
2016. jan. 21. 13:26
6/11 Salx Narval válasza:
Reméljük, hogy ennyi volt, minden esetre kerüld a bunyót a jövőben és ne csak azért mert bajod eshet. Jó egészséget.
7/11 anonim válasza:
Amikor én bekaptam egyszer két ütést meg bevertem a fejem, akkor felvették a leletet, nem kaptam semmit. Este meg elokádtam magam.
8/11 A kérdező kommentje:
4 nap eltelt azóta, és alig érzek változást. egész nap olyan vagyok mint aki másnapos. (nem hányinger, hanem inkább ilyen szédülés) vélemény?
2016. jan. 24. 00:04
9/11 Salx Narval válasza:
Nem túl biztató, 4 nap után már tünetmentesnek kellene lenned. Erre én nem tudok semmit ajánlani, vissza kell menni újra a dokihoz ez így nagyon nem jó.
10/11 A kérdező kommentje:
vissza mentem... azt mondta 2 hétig még elfogadható a fejfájás meg szédülés. (egyénfüggő) mostmár valamivel jobban vagyok fejfájás javult szédülés időnként van
2016. jan. 26. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!