Állandóan 3-4 órákat alszom délután, nem bírok erről leszokni?
Mindig elalszom hat órakor. Most is most keltem:c Nagyon rossz, mire felkelek már mindenki alszik. De annyira kimerülök napközben. Most is például hétvégén tök jó volt a bioritmusom, erre most is borzalmasan álmos lettem délutánra. Van, hogy egy hetet végigszenvedek és kibírom 10ig, de aztán megint elrontok mindent. Ez nyolcadik óta csinálom, és iszonyú. A téli szünetem azért volt rossz, mert mindennap reggel hétig fent voltam, du 4kor keltem, amikor már sötét volt, és 2 hét alatt se tudtam visszaállni, ezt csináltam mindennap, és nagyon elmagányosodtam a végére:(
Van akinél hasonló van?
18/L
Én csak akkor aludtam így délután, ha este/hajnalban tanultam. Szoktasd magad arra, hogy legalább 8-9-ig maradj fent, ne aludj el, mert így jársz. Minél később feküdj le, szünetekben is!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!