Hirtelen intenziv szedülés, hányinger mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mar egyszer nemreg elofordult hogy ultem otthon majd hirtelen elkezdtem szedulni es megrosszabb es megrosszabb lett , felpattantam mert utalok szedulni amugyis es bepanikoltam jarkaltam osszevissza es 1 percen belul elmult. Ma is ramtort ugyanez , csak meg veszesebb volt , azota is hanyingerem van. Sajnos most hetvegen senki sem rendel, csak hetfon tudok elmenni es remenykedek benne ,hogy nem tortenik meg megegyszer. Szedultem mar de igy meg sosem majdnem elajultam. Szornyu volt higgyetek el. Valaki nem tudja esetleg,hogy mi lehet ez mi allhat a hattereben? Olvasgattam neten de meg tul zaklatott vagyok nem nagyon tudom mi bajom lehet. A fulem szokott neha fajni , csengeni , bedugulni. Ha ez jelent valamit .2016. jan. 8. 16:25
1/3 anonim válasza:
Nálam akkor szokott ilyesmi lenni, amikor alacsony a vérnyomásom. Csak nekem szédülés helyett inkább hányingerem van.
2/3 anonim válasza:
Jelent bizony.A belső füllel lehetenek gondok.Nekem tavaly előtt volt egy olyan periódusom kb.2 hónapig,hogy hetente legalább egyszer nagyon elkezdtem szédülni,de úgy,hogy forgott minden,és hánytam is.Volt,amikor felébredtem,kinyitottam a szemem,alig mozdultam meg,de már forgott a plafon és irány hányni.Segítséggel persze,hiszen a szédülés miatt menni sem tudtam.Nekem azt mondta a doki,hogy BPPV-m van.Nagyon ritka,gyógyíthatlan,illetve lehet élni vele,gyógyszer is van rá,de van amikor 1-2 hétig tart,utána évekig nem jön elő.Nekem már másfél éve nem volt.De kegyetlen volt.Olvass utána.De persze nem ijesztgetni akarlak,csak tudd ilyen is létezik.Azelőtt én se tudtam.Lehet csak valóban alacsony vérnyomás okozza.
3/3 A kérdező kommentje:
Kossz most jol bexarattal :D Najo igazabol en valami fulgyulladasra gyanakszom. Ugyanis szokott a fulem belul "viszketni" es neha szuro fajdalmat erzek. Ezenkivul amikor eloszor elojott vagy talan en hoztam elo akkor ugy volt, hogy (mivel egy jo ideje van genny a torkomba amit refluxnak hittek , aztan lett allergia azota pedig nem vizsgaltattam tovabb egyenlore ) a toroknyalkam miatt neha az orrom is bedugul es hirtelen a fulem is. Ilynekor szoktak csinalni , legalabbis en hogy befogom az orrom es kifujom ott a levegot. Tehat az orron at nem tud tavozni es a szajon se es viccesen hangzik de ez ki szokta "dugitani" a fulemet. Es ilyet csinaltam akkor is csak valami kegyetlen arat fizettem erte mert akkor szedultem igy eloszor :/ most nem volt ilyen. Csak alltam epp a furdoszobaba majd lehuppantam az agyra es bumm.
2016. jan. 8. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!