Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyamatossan szédülök. Mitől...

Folyamatossan szédülök. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

(eloszor is ne haragudjatok hogy ekezet nelkul irok de igy gyorsabb:)

kb harom honapja kezdodott, a semmibol elkezdtem szedulni(forgo jellegu) es emelyegmi. tipikusan az az erzes mint mikor megporgetnek egy szekbe, vagy leszallsz a hullamvasutrol. azt hittem faradtsag, stressz vagy tulhajtottam magam,(vagy a buszon valo utazas, amitol mindig rosszul vagyok) nem foglalkoztam vele. aztan kovetkezo heten pont szunet volt, es igy mar furcsalottam. hisz egesz nap fekudtem, pihentem, de egyre rosszabbul voltam. ez a folyamatos szedules es hanyinger. biztos kerdeznetek van e kivalto ok. vannak. tomegkozlekedes,fenyek,hangos akarmi,tomeg. de ha ezek kozul egyikkel se "talalkozok", akkor is rosszul leszek. ha egyszer elojon, masnapig tart.

kovetkezo heten elmentem orvoshoz. kuldtek mindenhova. vervetel, vercukor, vernyomas, fuleszet, szemeszet, hallasvizsgalat. de senki nem jutott semmite. mindenki mondja h a tunetet nem latjak.

aztan egy idegorvos beutalt ilyen szedulekenysegi vizsgalatra. termeszetessen az sem mutatott ki semmit. azt mondtak hagyjuk, ha rosszabb akkor menjunk vissza. addigra volt idopontunk egy masik idegorvoshoz, aki beutalt agyi mr-re. megvizsgaltak. ott se mutatott ki semmit, vagyis csak a fulnel gyulladast, ami biztos az elotte levo heti kozepfulgyulladasomnak volt koszonheto.

ennyibe maradt de termeszetessen nem lettem jobban. maganorvoshoz elmentunk, aki megvizsgalt. elmondta h lehet h "bekepzelem", probaljak bele egyutt elni, es o is(akarcsak az egyik idegorvos) felvetette h lehet h valami lelki trauma amit nem is erzek magamon, v egy betegsegtol valo felelem vagy barmi, es lehet h pszihologus kellene. de aztan elvetette, h varjak egy hinapot hatha elmulik aztan menjek vissza.

most tartok ott hogy varok. de nem mulik. unnepek alatt amedig pihentem jobb volt, de most hogy jottem mentem tettem a dolgok, nem.

otletem sinfs mitol lehet ez. es ahogy elnezem az orvosoknak sem. ugyan azt a vizsgalatokat csinaljak meg szazszoe es ugyanolyan tanacstalanok. de ezzel mar nagyon nehez egyutt elni. ha itthon lennek vagy akarmi; akkor oke. de ugy hogy minden nap kell mennem, es nem maradhatok, nem vehetek ki napokat..

tudom, hogy hosszu de probaltam tunetessen leirni. koszonom annak aki elolvassa, remelem legalabb ti tudtok segiteni.

(ui: ha azt kerdeznetek eszek-e iszok-e alszok-e rendessen. enni igen, inni sajnos keveset de sose ittam sokat, megse volt ilyen bajom. aludni is jol alszok)

2016. jan. 5. 00:58
 1/6 A kérdező kommentje:
(terhes nem vagyok. gyakran a szeduleshez szapora szivveres, forrosag erzet is tarsul, de most mar egyre gyakoribb a fejfajas is)
2016. jan. 5. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Márpedig igenis okozhatja a kevés folyadék és most tökmindegy, hogy régebben sem ittál sokat. Szépen lassan kezdd el megemelni napi fél literrel egészen 2,5-3 literig.

Ha két-három hét múlva is fennállna a tüneteid akkor pedig menj el egy pszichológushoz.

2016. jan. 5. 01:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Tobbminden okozhatja.

Esetleg megprobalhatod ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=9SLm76jQg3g

Esetleg el kellene menned masik orvosokhoz, a mar meglevo MRI eredmennyel (hogy ne kelljen ujracsinalni)

2016. jan. 5. 02:18
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Ékezet nélkül is egy s a folyamatosan. A mondatokat pedig nagy kezdőbetűkkel kezdjük, és nem csak azért, mert ez a szabály, hanem úgy látszik a tagolás. Így el sem olvasom.
2016. jan. 5. 02:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyaki gerincedet is vizsgálták? Nem fáj ha a fejedet jobbra-balra mozgatod? Én akkor szoktam szédülni, amikor a nyakcsigolyám kicsit fáj, vagy merev.
2016. jan. 5. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem olvastam vegig bocsi. Nekem is volt ilyen godnom kuldozgettek ossze vissza mire apukam leultetett megmerte a vernyomasom es ott volt a kutya elasva.
2016. ápr. 16. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!