Hiába alszok 10-12 órát, nagyon fáradtnak érzem magam Egész nap nem tudok semmit se csinálni, olyan fáradt vagyok. Van valami ötletetek, hogy mitől lehet ez?
Először is boldog új évet mindenkinek!
Már hetek óta ez van - elismerem, hogy gyakran hajlani 2-3 körül alszok el mostanában - de akkor is alszok legalább délig, vagy akár 2-ig is. Rossz a közérzetem, folyton csak aludnék. Ez csak azért van, mert későn fekszek le, vagy valami más oka lehet? Nagyon zavar, mert semmire nem tudok koncentrálni, se tanulni nem tudok így, se olvasni, semmit.
Nem, most nem tudok - van ilyen hátfájásom, ami gátol szinte mindenben. 1 hónapja fel vagyok mentve tesiből.
De szoktam menni minden nap sétálni (1 órát, a hideg levegő kicsit felébreszt) De úgy tűnik, ez is kevés
Sport mindenképpen segítene. Szerintem csak túlalszod magad, én is voltam így és vagyok is és csak a sport szokott segíteni. Étkezz egészségesebben, szedj magnéziumot stb, millió dolgot fel lehetne itt sorolni de meg kell találnod a megfelelő kombinációt magadnak.
Alvászavarok hátterében amúgy valamiféle pszichés rendellenesség szokott állni. Szorongás, depi stb esetleg góc is lehet a szervezetben vagy vérszegénység. Ezek mind kezelhetők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!