Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan kell helyesen elhelyezn...

Hogyan kell helyesen elhelyezni a betétet?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és tegnap menstruáltam először. Nem tudom helyesen elhelyezni a betétet, mindig félre csuszkál ami nagyon idegesítő...

2015. dec. 27. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Szárnyas betétet használj, az nem tud elcsúszni.
2015. dec. 27. 10:09
 2/6 anonim válasza:

Nyugi,én is így voltam vele,nekem 1hónapja jött meg először..:D Használj inkább szárnyasat szerintem!

12/l

2015. dec. 27. 10:27
 3/6 anonim válasza:
Szerintem is használj szárnyast de ne aggódj ha nem sikerül az elején én is bénáztam és szerintem gyakorlat teszi a mestert majd belejössz. Egy idő után már zsigerből fog menni.
2015. dec. 27. 10:50
 4/6 anonim válasza:
Az előző vagyok azt elfelejtettem írni hogy 13/l és már majdnem 1,5 éve menstruálok
2015. dec. 27. 10:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Szárnyast használok, és tényleg mindig benázok vele. De majd belejövök. Köszönöm a segítséget:)
2015. dec. 27. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A ragasztócsík minősége is fontos, hogy ne csússzon :) kisérletezd ki, hogy neked hogy kényelmes, vagyis a betét es a bugyid legeleje közt mennyi hely van. Akkor van középen, ha a bugyidon levő középső vékonyabb részénél van pont a betét szárnya :) hidd el elsőre mindenkinek fura, az az érzes is hogy van valami alattam, meg elsőre én akár 5 percig is elszórakoztam a behelyezésével mert mindenhogy kényelmetlen volt, pedig csak megkellett szokni. Mivel nekem olyan erős, hogy óránként kell cserélni, hamar ,,rutinos,, lettem :D Az is fontos, hogy a bugyid mennyire lógós ( a gumik jól tartanak, de az anyag eláll a testedtől, mert ha nagyon eláll akkor érezheted úgy hogy a betét csúszkál, pedig az a bugyid...

12/L fél éve van meg, eddig 3x jött, hamar megszoktam és rájöttem h baromira idegesít hogy ott lent csakúgy tocsogok a vérben :c ezért nappalra tampont használok, éjelre betétet

Sok szerencsét ;))

2015. dec. 27. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!