Miért érzem azt hogy éhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig, amikor elkezdek diétázni, (nálam az azt jelenti hogy nem eszek semmi csokit, csipszet, kenyeret, tésztát, ezeket a kalóriákat más ételekkel viszem be) állandóan éhes vagyok. Nemtudom a hasamban lévo izomláz is lehet az oke? vagy kevés folyadék? vagy szimplán keveset eszek? megettem estére (sajnos) 100g + túrót, egy sonkás paprikás kiflit, majd egy almát, 15 percre rá már éhes voltam.2015. dec. 22. 22:21
1/2 anonim válasza:
Nem okoskodni szeretnék, de ha diéták helyett egy rendes étrendet tartanál, amihez hozzá szokna a szervezetedet (természetesen nem sanyargatva azt) akkor könnyebb volna amellett, hogy egészségesebb is lennél, mert az állandó diéták hátránya, hogy mellette éhes az ember, ugyanis a szénhidrát megvonása ezzel jár. :D
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem nem vontam meg a szénhidrátot mivel sok rizst eszem. úgy hallottam azt lehet diéta alatt.
2015. dec. 22. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!