Ti hogyan rázzátok fel magatokat, ha kimerültek vagytok, és otthon se tudtok pihenni? Esetleg beszélnétek a főnökötökkel, miért romlott a figyelmetek, ha nem hétköznapi oka van, és az ok családi probléma?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 10:15
1/2 anonim válasza:
Nem beszélnék a családi problémáimról a főnökömnek.
Én kis helyen dolgozom, baráti a viszony, de így sem hoznám fel. Max. ha rákérdez, akkor mondanék valamit.
De nem szeretném a magánéleti problémáimmal terhelni a munkatársaimat, főnökömet, nem az ő dolguk. Nekik is megvannak a maguk bajai. Nem nekik kell megoldani az én gondjaimat.
Mivel nem tudom, hogy milyen problémád van, így nem tudok tanácsot adni, hogy hogyan tudnál otthon pihenni, hogy ne legyél kimerült.
2/2 anonim válasza:
Mi lehet az a családi probléma ami miatt kimerülsz? Nincsenek megelégedve veled a szüleid? Vagy esetleg alkoholisták?Hol romlott el a viszony ? Oda menj vissza időben ahol még jó volt.Tegyél valamit, hogy továbbá is idilli legyen a családi kapcsolatod, mert a család szent és sérthetetlen.Pláne most advent és karácsony idején.Minden probléma orvosolható, csak meg kell keresni a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!