Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó kedvetlenség, fáradtsá...

Állandó kedvetlenség, fáradtság. Mitől?

Figyelt kérdés

Minden hétköznap 5:45-kor kelek, bevonatozok munkába, elunatkozom a munkaidőt, és mire este 6kor hazaérek, már semmi kedvem bármit is csinálni, főleg most, hogy már sötétben érek haza. Szeretek sportolni, de sokszor az egésznapos unatkozás után már semmi kedvem kimenni a sötétbe tornázni (az udvaron edzek), vagy bármi mást csinálni. Lefáraszt az egésznapos semmittevés, bosszant, hogy sokkal hasznosabban is tölthetném az időt (elkezdtem távúton egyetemre járni, hobbi, stb.)

Mivel tudnék ebből kikerülni? Esetleg valami vitamin hiányzik, hogy úrrá tudjak lenni ezen?

2015. nov. 18. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Megértem, egy munkás nap után örül az ember ha hazaér ráadásul ha még utazni is kell akkor meg pláne fárasztó

Eddz bennt már hideg van a kinti edzéshez

Egy kúra vitamint benyomhatsz attól nem lesz bajod

2015. nov. 20. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is vonatoztam de vagy a: aludtam, b:olvastam c:dumáltam.

Hogy lehet unatkozni?? :-)

2016. jan. 23. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát... nekem sikerült :D Időközben megoldódott a problémám, ugyanis kitettek a munkahelyemről, nem kell többet vonatoznom.

Viszont aludni sosem mertem, mert csak fél óra az út. Dumálni nem volt kivel. Olvasni olvastam néha.

2016. jan. 23. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!