Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerinted ez már depresszió?...

Szerinted ez már depresszió? És mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vok. Sportolok. Tavaly nyáron kaptam egy elég bíztató ajánlatot(szerződés, szponzorok). Ám ez csak mese volt, átvertek, mert azóta semmi nem változott, és a sportom is erősen hanyatlik, nincs edzés se semmi. Mivel nekem ez az életem így sztem innentől kezdődött hanyatlani az én lelki állapotom is. Egyre érzékenyebb lettem, hangulatváltozás, sok veszekedés. Úgy érzem minden ellenem fordult. És az elmúlt 3-4hónapban még rosszabb lett. Már ott tartok hogy állandóan szomoró vok, sokat sírok, mindenkivel csak ordibálok, nagyon kikeltem magamból. Mindenki engem csesztet. Persze suliba ezt nem idazán veszik észre mert ott sokszor nevetek meg minden, bár az elmúlt 2hónapban eléggé magamba fordultam, inkább zenét hallgatok minthogy beszélgessek. A tanárokat is sorra osztom ki,pedig én nem ilyen vok. Már párszor mélyen elgondolkoztam h véget kéne vetni az életemnek, de mivel tudok még 1-2 ellenérvet így mindig elvetettem. De félek h ez egyszer megváltozik. Nagyon kivok.
2010. márc. 20. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
A kiváltó okot az elején leírtad, de abba gondolj bele nem te voltál annak az oka, hogy hitegettek stb. Ez sajnos egy ilyen világ. Arra nem gondolnak azok, akik átvernek és meghíusitanak egy tervet, az az adott félnek milyen lelki sérülést okozhat. Ezen tedd tul magadat, mindennek van oka és okozata. Ne hagyd abba a sportolást, az egy kiváló stressz levezető, ha más nem akkor a saját kondidért kocogjál, fussál, az erősít is.Mint írtad az iskolában mosolygós vagy, észre sem veszik a problémádat, akkor otthon is és a magánéletedben is vegyél erőt magadon, és ne csak a rosszra gondolj, hanem az élet jobbik felére is. Itt a tavasz a jó idő, sétálj, tanulj, kapcsolódjál ki. Mielőtt ordibálsz számolj el tízig, nem olyan súlyos még a helyzeted, hogy így letargiába fordulj. Ha végkép nem megy fordulj szakemberhez, orvoshoz. De szerintem ezt a problémát saját magad is orvosolni tudod. Kívánok neked erőt hozzá!
2010. márc. 20. 10:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ezeket a mondatokat még sokszor elolvasom, ez majd rem segít!
2010. márc. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!