Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, ha sokat ettem és...

Mit tegyek, ha sokat ettem és hányingerem van?

Figyelt kérdés

Fél 7kor megettem egy szendvicset, fél 9kor jöttem haza és beugrottam a mekibe (nagyon ritkan jarok oda egyébkén, de most megkívántam) a sültkrumplit ott megettem és egy big macet itthon kb egy fél órája, meg ittam egy Colát. Jól esett most mégis úgy érzem kicsit sok volt és hányingerem van. Nagyon nem szeretnék hányni. Dipankrint szoktam ilyenkor, de elfogyott. A citrom is segít, de nem tudom Colára jó ötlet-e?! Tudom, hogy nem kéne ilyeneket ennem, alapjába véve egészségesen étkezek, hát ez most nem ilyen nap volt.

20/L

2015. nov. 12. 22:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Most van egy kis hasmenésem ( ez nem meglepő, ha ilyeneket eszek meg ugye a cola is) talán most, hogy el tudtam menni nagy wczni kicsit jobb. Lehet megúszom ennyivel? Nagyon félek a hányástól..
2015. nov. 12. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Lúdtoll.
2015. nov. 12. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én se szeretek hányni, ilyenkor lefekszek valami kényelmes pózba és megpróbálok elaludni, utána jobb mikor felkelek. De van amikor érzem hogy úgyis hányás lesz akkor nem szenvedek feleslegesen hanem meghánytatom magam és akkor hamarabb jobb
2015. nov. 12. 23:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Elaludni se merek, mert félek, hogy arra kelek majd fel, hogy hányok. Az a baj, hogy a hányás a fóbiám, tudom ez kicsit vicces :D Emiatt nagyon odafigyelek, hogy mit és mennyit eszek. Csak néha aztán nem bírok ellenállni és pl. Betévedek a mekibe jól bekajálok aztán ez a vége.
2015. nov. 12. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
jó hát senki se szeret hányni :D akkor csak pihengess kis friss levegő aztán hátha jobb lesz :)
2015. nov. 12. 23:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! Már jobb egy picit:)
2015. nov. 12. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!