Mitől fájhat a szájpadlásom?
Figyelt kérdés
kb. 2 hónapja egyszer csak úgy befájdult evés közben, hogy már a falatot sem tudtam lenyelni. Mintha darázs csípte volna meg, azt hittem valami allergiás reakció, be is paráztam rendesen. Aztán elmúlt, majd másnap is arra ébredtem, hogy zsibbad. Szintén az lett ,hogy nem tudtam enni. Ez lassan elmúlt, ennyire durván nem jött elő azóta, de most is sokszor van, hogy odanyomom a nyelvem, tompán fáj, mg nyelésnél is. Lehet fogtól? Pár hónapja levettek egy koronát, és most még szabadon van a lecsiszolt fog, ami amúgy nem fáj. Vagy lehet pszichés? Lelkileg sem vagyok rendben egy ideje.2015. nov. 9. 17:03
1/3 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni időnként. Általában reggelente, amikor enni próbálok valamit hirtelen szúrószerű fájdalommal jár. Egyszerűen várok az evéssel egy-másfél percet, iszom 1 pohár vizet és akkor teljesen elmúlik.
Bár lehet neked másmilyen problémád van, nem tudom...
2/3 anonim válasza:
De érdekes, mert bárkit akit megkérdeztem, hogy neki van e hasonló tapasztalat, mind nemet mondott.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem szúró érzés, hanem nyomásra fáj. Hmm. fura. Főleg hátrafelé a lágy rész felé.
2015. nov. 9. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!