Orvoshoz kell forduljak? Éhgyomorra 1,7 a cukorszintem! Ilyenkor remegek és szédülök, gyengének érzem magam!
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 11:28
1/10 anonim válasza:
Szerintem az nagyon alacsony! Orvos nem mondott semmit vagy még nem látta a leletet?
2/10 anonim válasza:
első válaszoló vagyok elsiklottam a kérdés lényegén persze szerintem azonnal keresd fel a körzeti orvosod majd ő fogja tudni, h mi a teendő!
3/10 anonim válasza:
először is vegyél be szőlőcukrot / igyál cukros vizet, és utána egyél egy zsömlét, kenyeret v. gyümölcsöt. csak utána menj az orvoshoz.
ezt úgy hívják, hypoglikémia, és kómába lehet esni, ha továbbesik a cukrod...
4/10 anonim válasza:
de még jobb, ha kihívod a mentőket.
5/10 anonim válasza:
FORDULJ ORVOSHOZ! De tényleg vigyázz, hogy nehogy annyira leessen, hogy kómába essél!! Cukorkát azért mindneképp vigyél magaddal ha elindulsz!!!
6/10 anonim válasza:
gyerekek, ne mondjátok már, hogy rögtön induljon orvoshoz. ilyen esetben először mindig rendezni kell a vércukrot: egy gyorsan ható szőlő- vagy sima cukorral, majd egy lassabban felszívódó szénhidráttal, hogy a cukorfogyasztás után ne zuhanjon le újra a vércukor...
remélem, a kérdezőnek volt annyi esze, hogy nem 2,0mmol/L alatti vércukorral mászkál.
7/10 anonim válasza:
Spontán lett ilyen alacsony, vagy cukorbeteg vagy és sok inzulint adtál be?
Mert ha egészséges vagy, és mégis leesik ennyire a vércukrod, az felvetheti például egy insulinoma gyanúját...
8/10 anonim válasza:
a szőlőcukrot oldjad fel vízben és így vedd be, enélkül ne indulj sehova.
10/10 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, mi lett a kérdezővel, mert ez egy 2010 márciusi kérdés. 3 év alatt csak elment az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!