Egybol a legrosszabbra gondolok. Mi ez?
Figyelt kérdés
A fulem es az allam kozt kb feluton, a bal oldalt kitapintottam egy csomot. Ez a nyirok csomom vagy valami mas? Egybol a legrosszabbra gondolok! A masik oldalt nem teljesen ugy erzem, nem kokemeny tapintasu, de ha megnyomom nem nagyon faj2015. okt. 28. 17:56
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nyálmirigy-gyulladás, vagy egy nyirokcsomó megnagyobbodott. Persze nézesd meg, de az esetek nagy többségében semmi komoly elváltozásról nincs szó.
2/5 A kérdező kommentje:
De ez kb a bolcsesseg foggal egyvonalbam van, ugy kepzeld el, csak ugye a nyakamon. De nem kemeny stb. A daganat az milyen lenne?
2015. okt. 28. 18:23
3/5 anonim válasza:
Nézd, én nem tartom jó ötletnek ezt a neten keresztül történő tipizálást és öndiagnosztizálást. Csak általánosságokat írok. Könnyen lehet, hogy a fogadtól van, egy gyulladt fog is okozhat ilyet, úgy is ha nem fáj. Általában a fiatalabb emberkék gyk-n rögtön szétparázzák magukat mindenen. Nagyon kicsi az esélye, hogy bármi komolyabb bajod lenne, éppen ezért a helyedben szépen abbahagynám a parázást és felkeresném a megfelelő szakrendelést, ott tudnak segíteni. Nem érdemes abból kiindulni, hogy kemény, vagy puha, mert laikusként ezt nehéz megállapítani.
4/5 A kérdező kommentje:
Korrekt vagy. Igazad van tenyleg fiatal vagyok meg 19, es egyebkent sajnos hipohonder... Azert is stresszeltem ra csunyan. A haziorvoshoz tudok elmenni, de addig ugyis szet parazom az agyam.
2015. okt. 28. 18:36
5/5 anonim válasza:
Ha parázni akarsz, azt is lehet, tiltani nem tiltja senki :) De szerintem érdemesebb akkor ha valami baj van, mert ez egy nagyon banális probléma, hogy valami kicsit kemény a nyakadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!