Lányok, van aki már többször is elájult életében?
Valamilyen szinten együtt lehet élni azzal, ha valaki ájulásra hajlamos? Persze, többször jártam már orvosoknál ezzel. Kivizsgáltak és szerencsére nem találtak semmit, viszont a vérnyomásom egy kicsit alacsony és időnként bizonyos helyzetekben előjön ez a rosszullét. Nehezen viselem a nagy tömeget (pl. közlekedés közben), amikor nyáron melegben sokáig kell állnom valahol, meg ilyesmi. Sajnos ilyen helyzetekben hajlamos vagyok ájulásra.
Van akinek ismerős a dolog? Esetleg valami tipp, hogy mivel lehetne enyhíteni?
24/L
Ha elvagom a kezemet, vagy valakinek mellettem kezserulese van, nagy esellyel elajulok. Ha erzem, hogy baj van, tanitottak egy trukkot: valaki kontrat tart a tenyerevel, mikozben en erosen felnyomom a fejem.
nekem is alacsony a vernyomasom (80-90/60). sok folyadek, mely lelegzet, nem tudom. azert ajulok el, mert zongorista vagyok. lattam felig levagott labat, az meg se kottyant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!