Teljes életkedvtelenség az utóbbi napokban, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Fura mert jobb kedvem szokott lenni, de most nagyon rossz. Nem érdekel semmi, nincs kedvem semmihez. Az időváltozásra gyanakszom főleg.2015. okt. 21. 14:42
1/3 anonim válasza:
Szedj D vitamint. Komolyan az jót tesz. De ebben a borongós időben velem is megesik.
2/3 anonim válasza:
D vitamin mindenképp! Meg sok gyümölcs, zöldség. Az időjárás, a borongós idő, eső és a pihenés hiánya lehet a dolog mögött, a táplálkozáson kívül egy kis relaxálással segíthetsz magadon. Menj el fürdőbe, vagy bárhová, ami pihentet. Kapcsolódj ki. A sport is jó, ha szeretsz aktívan pihenni. Jön a sötét időszak, ha nem fogod elejét, még rosszabbra is fordulhat a kedvetlenséged.
3/3 anonim válasza:
Dettó ugyanígy vagyok napok óta. Egész nap csak alszok, filmezek, tegnap mondjuk ezeket kb egész napos sírás is kísérte :( :D Múlt héten majd kicsattantam én is a jó kedvtől és energiától, most meg teljesen kivagyok. Semmire nem tudom magam rávenni. Úgy érzem kissé megfeneklett az életem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!