Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet az oka hirtelen?

Mi lehet az oka hirtelen?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, legfeljebb 5kg felesleggel, évek óta rendszeresen sportolok. Ez heti 1-2 ~5km-es futást és 3 súlyzós edzést takar. Az étrendem is 70%-osan megfelelő, a maradék nasi, alkalmi túlkapásokkal sem vészes. Stabil párkapcsolatban élek 3 éve.

Az elmúlt 3 hét alatt olyan mintha 4-5 évet kerültem volna hátrébb, fáradékony vagyok, hamar zsírosodik a hajam és a bőröm. Újra pattanásos vagyok ( sosem volt teljesen tiszta az arcom de megint erősebb ). Levert, gyenge vagyok, folyamatosan húzódnak az izmaim es minden ízületemet gyengének érzek, amik a megszokottnál tobbet ropognak, ráadásul a napokban minden ok nélkül a talpamban is annyira faj egy csont vagy szalag, hogy néha lépni sem tudok ezert sem edzeni sem futni nem voltam egy hete szóval a túledzés is kizárt...

Mentálisan lassú es motiválatlan vagyok minden téren, szóval a libido is a béka popója alatt, magammal szemben minden téren lusta es igénytelen lettem...

Általános multi vitamin készítményt szedek, illetve izuletvédőket is, szóval ha nem valami erőteljesen kirívó hiány akkor ezekkel sem lehet gond...

Nem tartom magamnak sikeresesnek az életben de mint írtam stabil párkapcsolatban élek ha minden jol megy januárban diplomázom es ezenfelül már munkám is van ráadásul szakterületemen belül...

Mi a %@Ž&£€ ez?

2015. okt. 20. 04:04
 1/1 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy mióta ez tart folyamatos szelgorcseim vannak es a hasam is megy.
2015. okt. 20. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!