Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fejfájás+hányinger=?

Fejfájás+hányinger=?

Figyelt kérdés
tegnap este ezek voltak a bajaim,mitől voltak?
2010. márc. 15. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Rendkívül sok mindentől lehet, miért várod itt egy csomó laikustól, hogy távdiagnosztizáljanak, és miért fogod elhinni a válaszokat? Mondjuk agydaganat. Persze kicsi a valószínűsége, de ez is egy a sok tucat lehetőség közül.
2010. márc. 15. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
1000 oka van, igaza van az első válaszolónak. Lehet fáradtság, stressz, frontérzékenység is. Vagy megütötted a fejedet, de a korodtól is függ. Szóval bármitől.
2010. márc. 15. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Heló .. Én nekem két éve volt ilyenem de nekem nagyon sokáig ha fájt a fejem szinte mindig hánytam nem tudtam ellenne mit tenni elmentünk agy CT-re és ott kimutatták hogy semmi bajom csak migrénes fej fájás.. különben egy idő után ez elmúlt és már csak a fejem fáj az is sokkal ritkábban mint régebben.. De ez is csak egy ok a sok közül..
2010. márc. 15. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy lehet szimpla katzenjammer.
2010. márc. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!