Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ugye nincsenek élösködök bennem?

Ugye nincsenek élösködök bennem?

Figyelt kérdés

Pollen allergiàm van

De ma annyira viszket a böröm hogy màr azon gondolkodom hogy vajon nem.e vagyom pl. Rühes.

Szur ès viszket a hätam,a karom,vällam,hasam màr az arcom is.

Semmi nem lätszik,csaj a vakaräs.

Nëha beleszur ës viszket meg bizsereg.

Este furdes utan ugyanez

2015. szept. 23. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Basszus, én is ugyanebben a cipőben járok. Szintén allergiás vagyok és néha viszket a bőröm. Hajmosáskor pedig viszket a fejbőröm.
2015. szept. 23. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy másra is allergiás vagy érzékeny? Kapcsolt allergia is létezik. De bizonyos mértékig be is képzelheted magadnak, én is viszkettem már attól, hogy viszketésre gondoltam, figyeltem rá.
2015. szept. 23. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresztallergiára keress rá minden egyes növénynél, amit nem bírsz.
2015. szept. 23. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenkiben vannak élősködők (bélbaktériumok, bélférgek, szőrtüsző atkák). A rühatka jelenléte egyszerűen igazolható. A bőr viszketése lehet a sok mosakodástól, a nem megfelelő mosakodószerektől, ételekben levő adalékanyagoktól, műszálas ruhaanyagoktól stb.
2015. szept. 23. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Én inkább ekcémára gyanakodnék, már csak az allergiás mivoltod miatt is. Én is allergiás vagyok, légúti tünetekkel, nekem nagyon sokat segít a grapefruitmag kivonatot tartalmazó csepp, két éve allergiagyógyszer nélkül vészelem át vele a csúcs pollenidőszakot (parlagfű).

Élősködők meg egyébként mindenkiben vannak.

2015. szept. 23. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincsenek benned. Por allergiád is biztos van. A mosószerre is lehetsz allergiás, és a tusfürdődre is. Ugyanezzel kínlódok én is, van tapasztalatom. Vegyél magadnak mosakodókrémet a patikában, és azzal fürödjél!

A ruháidat mosás után még pár vízben ki kell öblíteni.

2015. szept. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!