Koffein érzékenység tünete ez?
Figyelt kérdés
ha cappuccinot iszok ( kávét nem, mert attól még roszabbul vagyok) akkor kicsit szédelgek, émelygek, és olyan fura a közérzetem, meg pánikolok minden bajom, nem szoktam inni, bár van mikor semmi bajom tőle, de most pl érzem. nem is tudom miért ittam. tapasztalt már valaki ilyet ??2015. szept. 23. 09:12
1/6 A kérdező kommentje:
jah meg mintha nehezebben kapnék levegőt is, de lehet ezt csak hozzá képzelem, végülis nem fulladok meg semmi, csak olyan fura
2015. szept. 23. 09:14
2/6 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, én egy bizonyos gyulladáscsökkentőre vagyok érzékeny és kb ilyen tüneteket vált ki + még nagyon szapora szívverés is bejátszik. Érdemes elmenni orvoshoz ezzel, mert ha esetleg műtenének akármivel és nem tudnak róla, akkor az komoly baj lehet.
3/6 anonim válasza:
Kevés folyadékot iszol, ezért alapból magas a vérnyomásod, szapora a pulzusod. Ha ezt még megfejeled egy kávéval, borítékolható, hogy nem érzed magad a hetedik mennyországban.
4/6 A kérdező kommentje:
hát.... 100/60 a vernyomasom általában, es a pulzusom alapbol kicsit magas 80-90 es lehet ez a baj h a kávé megjobban felnyomja a pulzust..
2015. szept. 26. 10:27
5/6 anonim válasza:
"ha cappuccinot iszok ( kávét nem, mert attól még roszabbul vagyok)"
Szerinted van kávé és van capuccino? Ez a capuccino valami olyasmi, mint a tea?
6/6 anonim válasza:
#3 Régi kértés, de fordítva. Alacsony vérnyomással magas a pulzus, ahogy a kérdező írta is. Tehát ha valaki keveset iszik leesik a vérnyomás, pörög a szív. A kávé pedig csak a pulzust szokta megemeli, ezért rosszabbul lesz csak az illető tőle. Plusz ha még éhgyomorra is, na az nagyon rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!