Ha van vesebetegségem, akkor is bevehetek a Magne B6-ból naponta 2 szemet?
Ha az orvos nem mondta, hogy baj lenne, akkor valószínűleg nincs.
Ezek a tünetek nem éppen magnézium hiány túladagolásának a tünetei. Ha sok a magnézium az lassítja a szívverést, fejfájást okozhat és légszomjat. Szívritmuszavart is. A magnéziumhiány pedig szívdobogás érzést, szívritmuszavart (ez pedig szédülést akár), lábgörcsöket, ingerültséget.
Nekem a te tüneteid inkább pszichés eredetűnek tűnnek de ezt orvos tudja megmondani.
A magnézium nem általános része a vérvételnek, mert nem sok értelme van. A vérkeringésben csak minimális magnézium található, a nagyja az izmokban van.
Nekem volt magnézium hiányom, azt azért elmondom neked, hogy napi két magneb6 a cukorka szintjén van, alig van benne valami. Kb 40 mg elemi magnéziumot tartalmaz egy tabletta, kb 300 mg-ra lenne szükség. Szóval a panaszaidat biztos, hogy nem magneb6 okozza, nem véletlen, hogy a szokásos napi adagja 2x2 vagy legfeljebb 3x2 belőle, legalábbis úgy emlékszem így van benne a betegtájékoztatóban is.
Nyilvánvalóan félreírtam..
Magnézium túladagolás lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!