SOS. Ma egy hete volt epeko mutetem, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
A lanyom beteg megvan fazva, mi lesz, ha elkapom, eleg gyenge vagyok.
Egyebkent semmi bajom, csak a gyengeseg, nekem mutet utani nap kiszedtek a varratokat, szoval szepen gyogyulnak a sebek is.
2015. szept. 16. 20:18
1/3 anonim válasza:
A lényeg a lányoddal ne érintkezzél, de szerintem nem lesz semmi bajod.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma is reflexbol oleltem meg, ő nagyon aggodos, azt hiszi, hogy nem is elem tul, ha elkapom, de gondolom ez nem igy van..
2015. szept. 16. 20:23
3/3 anonim válasza:
Mivel nem gyengítették le az immunrendszeredet nem fogsz belehalni egy kis náthába. Nekem is kivették az epémet. Sőt tavasszal császárral szültem és mivel épp akkor szellőztettek a műtőben jó alaposan megfáztam. 2 hónapig voltam beteg, köhögtem. Mégis itt vagyok a sebeim is szépen begyógyultak. Igaz kur.vára fájt amikor köhögtem a hasam, de elmúlt az is.
Inkább akkor kellene aggódnod, ha szervátültetésed, vagy esetleg rák miatti műtéted lett volna.
Biztos, hogy csak a lányod aggódik túlságosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!