Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség! Miért rettegek ezen...

Noresz97 kérdése:

Segítség! Miért rettegek ezen 4 hónapja?

Figyelt kérdés

Hát lehet sokan hülyének fogtok nézni de emiatt rossz a közérzetem már 4 hónapja:

Az egész kb 4 hónapja volt, mikor egy pc játékhoz letöltöttem egy magyarítást(modot) ami végül nem működött és újra kellett telepítenem emiatt a játékot.

A játék elindult, miután újra telepítettem de a magyarítás eltávolítója bent maradt a programok telepítése és törlése menüben és egyszerűen nem tudtam letörölni mert ezt írta ki amikor töröltem volna: "A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes." Eltelt kb. 3 hét és meguntam, kiszedtem úgy, hogy a ccleanerben a bejegyzés törlése menü pontra kattintottam ami nem törli a teljes programot.

Tehát nem tudod, hogy szabályos volt-e így letörölni, hogy töröltem a bejegyzését a ccleanerral és utánna kézileg letöröltem a játékot a mod-al együtt. (majd újratelepítettem a játékot mint azt említettem az elején)

Emiatt nincs kedvem semmihez, fáj a fejem, be vagyok szűkülve, nem tudok nyugodtan aludni és ami a legszomorúbb ez az egész nyári szünetemet is tönkre tette. :(

Most leszek végzős és nem szeretnék az egész tanévben ezen rettegni ha már a nyári szünetemet végigaggódtam.

Mi lehet ez szerintetek? Talán depresszió? Érdemes szakorvoshoz, pszichológushoz fordulnom?

2015. szept. 1. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
kényszerbetegség, nem látod de mégis zavar hogy ott van, rakd ujra a rendszert akkor minden fölös dolog eltűnik.
2015. szept. 1. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

nem értem tulajdonképpen ettől miért kell rettegni?

Aggódni min aggódsz azt sem értem.bár mindenkinek ennyi gondja lenne csak.pszichologushoz ezzel ne fordulj szerintem, szimplán számitogép függő vagy...menj a szabadba inkább

telepitsd újra a géped és eltűnik minden,

2015. szept. 2. 07:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy felesleges ezen aggódni de sajnos mégis zavar.

Leginkább az aggaszt, hogy az az eltávolító amit a programok telepítése és törlése menüből kiszedtem úgy, hogy a bejegyzés törlésére mentem az hova tűnt a gépemről.

2015. szept. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!