Segítség! Miért rettegek ezen 4 hónapja?
Hát lehet sokan hülyének fogtok nézni de emiatt rossz a közérzetem már 4 hónapja:
Az egész kb 4 hónapja volt, mikor egy pc játékhoz letöltöttem egy magyarítást(modot) ami végül nem működött és újra kellett telepítenem emiatt a játékot.
A játék elindult, miután újra telepítettem de a magyarítás eltávolítója bent maradt a programok telepítése és törlése menüben és egyszerűen nem tudtam letörölni mert ezt írta ki amikor töröltem volna: "A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes." Eltelt kb. 3 hét és meguntam, kiszedtem úgy, hogy a ccleanerben a bejegyzés törlése menü pontra kattintottam ami nem törli a teljes programot.
Tehát nem tudod, hogy szabályos volt-e így letörölni, hogy töröltem a bejegyzését a ccleanerral és utánna kézileg letöröltem a játékot a mod-al együtt. (majd újratelepítettem a játékot mint azt említettem az elején)
Emiatt nincs kedvem semmihez, fáj a fejem, be vagyok szűkülve, nem tudok nyugodtan aludni és ami a legszomorúbb ez az egész nyári szünetemet is tönkre tette. :(
Most leszek végzős és nem szeretnék az egész tanévben ezen rettegni ha már a nyári szünetemet végigaggódtam.
Mi lehet ez szerintetek? Talán depresszió? Érdemes szakorvoshoz, pszichológushoz fordulnom?
nem értem tulajdonképpen ettől miért kell rettegni?
Aggódni min aggódsz azt sem értem.bár mindenkinek ennyi gondja lenne csak.pszichologushoz ezzel ne fordulj szerintem, szimplán számitogép függő vagy...menj a szabadba inkább
telepitsd újra a géped és eltűnik minden,
Tudom, hogy felesleges ezen aggódni de sajnos mégis zavar.
Leginkább az aggaszt, hogy az az eltávolító amit a programok telepítése és törlése menüből kiszedtem úgy, hogy a bejegyzés törlésére mentem az hova tűnt a gépemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!