Azonnali segitseget kerek, tusz segiteni?
Figyelt kérdés
A tarsasag akivel vagyok, szo szerint leitatott, unikummal. Forog velem a vilag, de rendesen. Mit tegyek, hogy jozanodjak, es hogy holnapra ne legyek masnapos? Szandekosan nem alszok, es probalom tolni befwle a vizet. Egyeb otlet?2015. aug. 20. 02:21
2/6 A kérdező kommentje:
Azon mar tul vagyok. Mindenki alszik. En is almos vagyok. Ritkan iszom, nagyon.
Nem gaz tarsasag, de nagyon sok mulik azon, hogy no letemre mennyire ferek- durva igy leirva- nokent az uzleti tervbeikbe. Kb mindenki ugy van mint en. Kb. De en szinte sose iszom. Nem is a ma a gondom, jol szerepeltem. De a holnap? Hogy tudom elkerulni a masnapossagot?
2015. aug. 20. 02:39
3/6 A kérdező kommentje:
Aha. Mindjart harom. Szoval ma ne legyek masnapos.
2015. aug. 20. 02:42
4/6 anonim válasza:
Mivel a másnaposság a vízhiánytól alakul ki, ha eleget iszol, nem lesz problémád.
Annyira azért nem itathattak le, mert beszélgettem részeg emberrel, hát az nem ilyen volt :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nyitott szemmel is forgott a vilag, nemhogy fekve csukott szemmel... mar fejfajas van. :(
2015. aug. 20. 07:35
6/6 anonim válasza:
Ha nem szoktál inni, honnan a francból tudod, hogy mi az a másnaposság?
Egyébként nekem (rajtam) egy pohár sör szokott segíteni. De csak valódi sör, ami komlóból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!