Milyen az a vesekő? mindig fáj; honnan lehet felismerni?
Figyelt kérdés
nem tudom,hogy nekem az volt-e,lehet hogy igen,de nekem nem fájt (ha az volt egyáltalán..) Nem tudom,honnan lehet felismerni,ezért nem vagyok benne biztos.2010. márc. 9. 10:15
1/4 anonim válasza:
páromnak eszeveszett görcsökkel indul, hányás stb, aztán valahogy kiszüli és koppan a WC csészében. vannak kis kövek is, amik nem okoznak ekkora görcsöket. miből gondolod, hogy neked az volt?
2/4 anonim válasza:
Hát bizony a vesekövet észre lehet venni. Férjemnek volt és egy egész éjszakát végigkínlódta, amíg ki nem pisilte. Én voltam az asszisztens, Hordtam neki literszámra a zsurló teát, azt itta, vittem a görcsoldót, meg törölgettem a homlokát. Mondtam menjünk a kórházba, azt mondta nem megy. Reggelre megszülte!
3/4 anonim válasza:
Saját tapasztalat:
Kb. másfél évente jön elő.Először nagyon fáj a derekam, aztán elkezd görcsölni, nem szúrókás, hanem olyan nyomasztó fájdalom ami folyamatos , derékból sugárzik a húgycsövembe. A kis kő általában nagyobb görcsöket okoz , mint a nagy. Amikor nagyon görcsöl, akkor már hányással is jár. Ha pedig belázasodik a veseköves, akkor irány a kórház, az elzáródás miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
hátmert nekem is fájt deréktájon,és valami olyan kőszerűt szerintem énis "megszültem"...
2010. márc. 11. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!