Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez jó tisztítókúrának? Nem...

Ez jó tisztítókúrának? Nem ártalmas?

Figyelt kérdés
15/l vagyok, télen össze-vissza ettem mindent, fel is szedtem 3 kilót, de nem is ez a lényeg, valahogy nem érzem túl egészségesnek magam. Ha egy napig zöldséget-gyümölcsöt és nagyon kevés teljes kiőrlésű kenyeret és tejet, azután egy napig csak vizet és gyümölcsleveket, majd még egy napig úgy mint első nap, csak kicsit több szénhidrát, fehérje, de egészségesek, adalékanyagoktól mentesek. Ez jót tesz? Mert azt olvastam nem szabad rögtön drasztikusan belekezdeni.
2010. márc. 8. 22:31
 1/1 anonim ***** válasza:
15 évesen te ne csinálj ilyet, h méregtelenítés szerintem a neten is oda van írva, h ezt nem tizenéveseknek találták ki! Te még fejlődésben vagy ezért ne vond meg magadtól a normál mennyiséget, mert nem lesz jó! Tanácsom mindig mindenből egyél keveset, és sportolj rengeteget, vacsira pedig valami könnyű salátát vagy joghurtot egyél, és a nasizást meg a cukros üdítőket egy időre felejtsd el!
2010. márc. 9. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!