Mellkasi fájdalom, ami kisugárzott az állkapocsra és a fogakra, mi lehetett?
Tegnap este kezdődött, előbb enyhe égés a mellkasomon, aztán lefeküdtem aludni és egész éjjel fájt, de nagyon. Nálam a "nagyon fáj" definíciója, amikor nem tudok tőle aludni, mert amúgy nagyon jó alvó vagyok. Kisugárzott az állkapcsomra és úgy fájtak a fogaim, mint mikor kioperálták a bölcsesség fogam (akkor napi 3 fájdalomcsillapítót szedtem 1 hétig).
Na szóval csak érzékeltetni akartam, hogy nem "hiszti".
Szerintetek mitől lehetett?
Elsőre refluxra gondoltam, mert néhány órával a fájdalom előtt haraptam kettőt egy nagyon csípős gyrosba, ami jól megköhögtetett.
Na de ez kisugárzik a fogakra?
Meg aztán a tiszacid semmit se használt...
Ellenben éjszaka felkeltem egy cataflanért, és utána már jót csicsiltam.
Mellékesen, kicsit meg vagyok fázva, de csak orrfolyás meg tüsszi, semmi komoly.
Előre is köszi a válaszokat.
11:05-ös
Utánaolvastam ennek a betegségnek, amiről írtál, és ezt írja:
"Egy roham átlagosan 5 percig tart, de elõfordul 30 másodperces vagy akár fél órás rosszullét is."
Nekem órákig tartott. Ha valóban ez lett volna a bajom, már nem élnék. :)
De egyébként érdekes, hogy ugyanazt a tünetet produkálja, mint a reflux.
Viszont 1 hónapja voltam teljes kivizsgáláson és semmi bajom nem volt... 1 hónap alatt csak nem alakult ki ilyen betegség.
Nem a karomba nem sugárzott ki.
És elméletileg nincs rossz fogam, meg az egész állkapcsom fájt az összes foggal együtt. :)
Max annyi, hogy ahonnan kioperálták a bölcsességfogat, ott ugye rendesen meggyötörték a csontot, és az néha még most is szokott fájni, érzékeny szerintem az időjárásra.
Ez sztem semmi komoly,ha a karodba se sugárzott ki fájdalom,annak ellenére,hogy melllkasi fájdalomról irsz..
Sztem inkább a megfázás miatt lehetett amiből kiindult ez az egész,mielöbbi jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!