Csingilingg84 kérdése:
Szerintetek milyenek a méreteim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon nem vagyok megelégedve magammal, folyamatosan a mérlegen ácsorgok és kis centivel méricskélem magamat. Szerintetek milyenek a méreteim?
derék:72
csípő:82
comb:52
kar:26
vádli:37
mell:88
162 cm magas vagyok és 56 kg. Szerintetek hogyan tudnám elfogadni magamat? Tornázom rendszeresen és egészségesen eszem, napi ötször kisebb adagokban. Nem régiben kiderült, hogy allergiás vagyok a tejre és a tojásra, ezért jó sok minden kiesik az étrendemből.
Mit tehetnék? :(
2015. júl. 25. 14:10
1/3 anonim válasza:
mivel egyfolytában a mérlegen állsz, tényleg csak fogyással tudnád elfogadni magad, 4-5 kg mínusz megfelel.. A derekad kicsit vastag a csípődhöz képest, a vádlid is vastag a combodhoz képest, de az gondolom genetika, nem tudsz rajta változtatni.
2/3 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen nemű vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2015. júl. 27. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!