Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tudja walaki mitol wan a...

Tudja walaki mitol wan a fuldobogás?

Figyelt kérdés

Nem folyamatosan dobog... Ha elkezd dobogni, akkor pár percig nagyon dobog, olyankor szinte semmire sem tudok koncentrálni, és figyelni sem!!

Ha esetleg wlki tudja mitol, és miwel lehetne rajta segíteni az írjon kérem...Orvoshoz nem szeretnék elmenni!!elore is koszonom!!

2010. márc. 3. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Mire jó ez a w-s írás? (Erre tényleg érdekelne a válasz.)Nem olyankor van, amikor futsz vagy megerőlteted magad? A vérnyomásemelkedés okoz ilen érzést, de a te korodban az még nem olyan esélyes. (A korodat csak ebből a w-s marhaságból gondolom, hogy nem lehetsz több15-16-nál.)
2010. márc. 3. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
ha tudnám a választ se mondanám el, mert dedózol itt a w-vel
2010. márc. 3. 15:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Most akkora dolog h dupla w-vel írtam??? Nem kellene az írása szerint elitélni vlkit.... azért szokok dupla v-vel írni mert nehezen mukodik a billentyuzetemen a v-betu!!! gondolom most már ne is wárjak segítséget!!
2010. márc. 3. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2010. márc. 3. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

www.orvostudakozo.hu

Ott szakszerű választ kaphatsz, már amennyire látatlanban bármit is lehet mondani. De ott próbálj meg rendesen írni, mégiscsak orvosok.

23 évesen elég szánalmas ez a w-s tinibaromság, de nem engem minősít, hanem téged.

2010. márc. 3. 16:14
 6/10 anonim válasza:
0%

aztaaa most nem mindegy hogy ír??? miért kell mindenbe belekötni???? :S:S

mindenki úgy ír ahogy akar:D

2010. márc. 3. 16:28
 7/10 A kérdező kommentje:

koszonom a tanácsot...nem kértemm h bíráljatok!

és koszi neked meg hogy kiálltál mellettem :)

2010. márc. 3. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanezt a problémám! Nekem a vérnyomásom magas olyankor!
2010. márc. 4. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Ha ilyen bugyután írsz, akkor benne van, hogy bírálni fognak. Akkor ebben is legyél felnőtt és bírd ki.
2010. márc. 4. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:

"mindenki úgy ír ahogy akar:D"

Jó, de akkor ne papolj, ha valamit nem értesz:

"jlng lnglerngln lknrglengln egnlgelné rfgm q érgmno ém wérmn őm é nőm éehj ő5 mé 5 jőmélmh őj5 m45zhm őpm m m őw46hl m."

2010. márc. 4. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!