Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek volt már csont-tbc-je?...

Kinek volt már csont-tbc-je? Mik voltak a tünetek? Gyógyítható?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, szerencsére, hogy senkinek. :)
2010. márc. 7. 13:35
 2/5 anonim válasza:
nekem éppenséggel most van.gyógyítható(SZERENCSÉRE) (az életemet,ha hülyéskedek,ilyennel nem hülyéskednék semmi pénzért) akitől én elkaptam,semmi tünete nem volt,egy egészségügyi vizsgálat során bukkantak rá,aztán az egész család ellenőrzése..és nálam is felbukkant.eddig nem tudtuk,de a hirtelen fogyásom a magyarázata.nem tudtuk miért fogytam hirtelen 6 kg-t.
2010. júl. 16. 23:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát gyógyulást kívánok neked?:( A fogyás volt az egyetlen tünet?
2010. júl. 17. 08:35
 4/5 A kérdező kommentje:
-?
2010. júl. 17. 08:35
 5/5 anonim válasza:
személy szerint ismerek olyat,akinek csont tbc-je van. ő boncmester,és boncolás közben egy pici vágás lett a kezén,tényleg olyan picike volt h nem foglalkozott vele.. aztán később csont tbc-t diagnosztizáltak nála, kiderült ott kapta el,akkor. Azóta eltelt pár év és egyre rosszabbul van,35 éves és ugy néz ki megfog halni. Nem gyógyitható a csont tbc,ilyennel még viccelni is rossz. Borzalma betegség.
2013. nov. 30. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!