Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap mostam a hajam és...

Tegnap mostam a hajam és bedugult a fülem mit csináljak? Próbáltam fülpiszkálóval, ugrálva, befogtam az orrom de semmi mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 05:53
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
fejenállva próbáltad?
2010. márc. 1. 07:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez magától el szokott múlni, szerintem ne is törődj vele, lehet hogy már este 'kidugul' úgy hogy észre sem veszed alvás közben..
2010. márc. 1. 07:11
 3/7 A kérdező kommentje:
de talán víz ment bele vagy nemtom de nem dugult ki. nagyon idegesít nem hallok semmit. ha orvoshoz elmegyek akkor ú kitudja szedni. persze fülorvosra gondolok
2010. márc. 1. 07:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha elmész a fülorvoshoz, másodpercek alatt kiszedi. Az asszisztens egy nagy fecskendővel meleg vizet nyom a füledbe, ami rögtön ki is folyik, és kihozza a szmötyit, és nagyon jól fogod magad érezni. De az is lehet, hoyg egy vékony kis "porszívóval" kiszívják a dugót. Mindenképpen gyors és fájdalommentes.
2010. márc. 1. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen ha nem akarod megvárni amíg magától kitisztul (az elég lassú) akkor elmehetsz orvoshoz, az azért is jó mert evvel a fül vizsgálatát/ellenőrzését is letudod.
2010. márc. 1. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szmötyi XD

Próbáld a tenyeredet rátapasztani a füledre úgy, majd mozgasd rajta úgy, hogy vákuum keletkezzen (cuppogjon-kattogjon stb.), ez nekem szinte mindig segít, ja és közben hajtsd oldalra a fejedet. A tátogás által előidézett kicsi mértékű kattogás is hatásos lehet.

2010. márc. 1. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Tölts olajat a füledbe, az felhígítja a fülzsírt, és könnyebben kifolyik!
2010. márc. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!